Товарни превози на багаж, стоки в София и страната

Товарни превози на багаж, стоки в София и страната

Понякога вашият бизнес може да се сблъска с такива ситуации когато трябва да се транспортира висококачествени и деликатни стоки. Това може да са нови мебели, които трябва да бъдат преместени от магазин в офис помещение или жилището. В такива случаи се нуждаете от надежден товарен превоз. Разполагаме с камион до 3 тона, бус 1,5 тона, предназначени за извършване на транспортни услуги на товари, вещи и багаж до всяка точка в страната.

Цената на бус 1,5 тона е 50 лева за София и 0,65 лв./км. в страната.

Цената на камион 3 тона е 60 лева за София и 0,75 лв./км. в страната. Времето за ползване е за минимум 2 часа в София.

Добър знак за бизнеса ви е, че сте получили максимален брой поръчки за закупуване на стоки, предлагани от бизнеса ви. Но създаването на собствени транспортни условия за изпращане на стоки до такъв огромен брой клиенти може да ви надделее. Въпреки че имате собствени ванове, но те не биха били достатъчни, за да посрещнете повишените транспортни изисквания. В такива случаи можете да се свържете с нас и ние ще бъдем там, за да изпълним вашите повишени транспортни нужди. Ние ще прехвърлим плавно вашите стоки към желаните места, така че да удовлетворите очакванията на клиентите си и да изградите репутацията на вашия бизнес.

Вашите стоки се транспортират и преместват безопасно и пристигат навреме. Предоставените от нас транспортни услуги не само ще изпълнят вашите очаквания, но и ще ги надхвърлят. Така че не е нужно да се притеснявате, направете своя избор и оставете превозването и доставката на нас, а вместо това можете да посветите времето и вниманието си на управлението на други важни въпроси и бизнес задачи.

ВЗЕМЕТЕ ОФЕРТА Въведете информация в контактната ни форма и получете оферта. Подробно опишете каква стока имате да превозите и до къде, ние ще предложим транспорт и цена.

Услугите които извършваме:

– Товарни и разтоварни услуги.

– Услуги с товарен превоз на разнородна стока в София и страната.

Получихте ново предложение за работа в различен регион на страната, което е важно за растежа на кариерата ви или току що сте закупили вашата къща мечта. Такива неща изискват преместване на ново място, за да започне животът отново. Такива промени в живота ви не само раздвижват вашите емоции, но също така могат да ви донесат огромен стрес, тъй като прехвърлянето на стоки към новото ви място се оказва непреодолимо предизвикателство за вас. Не знаете към кого да се обърнете? Когато срещнете такива ситуации в живота е необходимо да се обърнете към фирма за товаро разтоварни услуги. Хамали Мастър могат да прехвърлят вашите мебели на новото ви място по сигурен, гладък и удобен начин. Ефективните транспортни и товаро разтоварни услуги предоставяни от нас ще направят преживяването ви приятно, докато се приготвяте за нови предизвикателства на новото си място. Ние добре знаем какви са вашите транспортни нужди и оставаме фокусирани върху това което можем да направим, за да ви помогнем в процеса на преместване.

Вашият коментар

Затвори