You are currently viewing Товарни транспортни услуги с бусове в София и страната

Товарни транспортни услуги с бусове в София и страната

Товарни транспортни услуги с падащ борд на стоки, багаж към избрана от вас дестинация в София и страната

На всички понякога ни се налага да преместваме тежки и обемни товари от едно място на друго. За целта е нужна не само стройна организация и здрава работна ръка, но и товарен превоз, който да транспортира товара безпрепятствено и безаварийно. Разполагаме с товарни превози, бусове до 1,5 т. и 2 т. с падащ борд, предназначени за извършване на транспортни услуги на товари, вещи и багаж до всяка точка в София и страната.

В случай, че сменяте жилището, купили сте си нови мебели или техника която тежи достатъчно, че не можете да се справите сами или пък изхвърляте стари вещи, които само заемат ненужно място, вие имате нужда от качествени и надеждни транспортни услуги. Повече за дейностите ни, позвънете тук.

Нужно е предварително да бъде направен оглед, за да се стигне до договорка и организация на процеса. Фирмата разполага с различни видове превозни средства, които са годни да превозват товари – може да бъде използван бус или пък камион с падащ борд – зависи от конкретната ситуация. Екипът преценява какъв товарен транспорт ще е подходящ за превозване на вашата стока, както и колко курса да бъдат направени. Не е добре да се претоварва транспортното средство до крайния капацитет, за да няма риск от пътни неволи – знаем колко неприятни биха могли да бъдат те и колко главоболия могат да предизвикат. Затова превозното средство се избира спрямо обема и тежестта на товара и ако е нужно може да се направят и повече курсове. Важно е работата да бъде свършена качествено и багажът да бъде преместен и доставен невредим.

Може да се доверите на обикновена транспортна услуга (без хамали), която включва само превоза. Ако предпочетете да прибегнете и до услугите на хамали, освен превозването, те ще се включат и в пренасянето, опаковането, почистването – зависи от договорката между двете страни. Ако става дума за преместване на дома – те могат да бъдат ваши ценни помощници в цялостния процес и да се включат в опаковането, разглобяването и сглобяването на мебелите.

Относно транспорта – важно е не само безаварийно превозване на товара, но и качването, подреждането и свалянето на стоката. То трябва да се случи внимателно, че да не нарани предметите, както и качествено укрепване и обезопасяване в превозното средство. Фирма Хамали Мастър има богат опит в такива ситуации и можете да се доверите на младите и усмихнати момчета, работещи там със здрава ръка и замах. Вашите стоки се транспортират и преместват безопасно и пристигат навреме. Предоставените от нас транспортни услуги не само ще изпълнят вашите очаквания, но и ще ги надхвърлят. Така че не е нужно да се притеснявате, направете своя избор и оставете превозването и доставката на нас, а вместо това можете да посветите времето и вниманието си на управлението на други важни въпроси и бизнес задачи.

Защо да се доверите на професионалисти, когато имате нужда от транспортни услуги?

Преди преместване всеки се замисля дали колата му няма да се справи с пренасянето или пък дали да не повика приятел, който притежава по-голям бус. И в двата случая рискувате не да улесните, а да затрудните процеса и да се стигне до материални загуби, а и до ненужно психическо натоварване. Защото товарния бус може да „клекне“ под тежестта на товара, може да ви предаде по пътя и после да се налага да посещавате автосервиз – всеки знае колко неприятен и свързан с плащане на големи суми е това. Ако се случи с буса на приятеля, още по-зле. Отделно самият товар може да пострада, ако се превозва в неподходящо превозно средство. Доверявайки се на професионалисти, спестявате всички тези неприятности, няма да се налага да мислите по въпроса. Важно е всичко да е опаковано добре и предварително сортирано, за да бъде по-лесно, когато ще се стоварва и монтира наново. Както споменахме, хамали могат да помогнат не само с подреждането в транспорта, но и в пренасянето, сглобяването и въобще с всичко от което имате нужда. Така преместването ще се окаже не толкова сложен и неприятен процес, колкото сте очаквали. Много хора дотолкова се страхуват от мисълта да местят тежки мебели, че се отказват от възможността да живеят на ново и по-хубаво място. Благодарение на Хамали Мастър този страх може да отпадне! За радост, живеем в модерно време, в което можем да се доверим на професионална помощ за почти всичко и не е необходимо да разбираме и да можем всичко. Услугите са бързи и достъпни, така че място за притеснения няма. Когато става дума за транспортни услуги, много е важна ролята на шофьора. Излишно е да казваме, че Хамали Мастър залага на опитни шофьори с дълъг стаж зад волана при превозването на товари.

Какво най-често се налага да пренасят професионалистите?

  • Тежки и обемни мебели
  • Бяла техника
  • Жилищно обзавеждане и багаж
  • Оборудване от магазин, заведения, клиники, детски градини, училища, складове
  • Кашони, архив, стелажи
  • Офис мебели, техника и оборудване

Споменавайки последното ще кажем, че транспортните услуги не са нужни само при преместване на дома, а и при нужда от преместване на офис оборудване. Ако сте собственик на фирма и ви е изпаднала възможността да преместите служителите си на по-хубаво и просторно място, но се притеснявате от самата подготовка по пренасянето и транспорта, ще ви посъветваме да оставите притесненията настрана и да се свържете с нас. Дори цяла бизнес сграда може да бъде преместена, ако това се налага.

Накрая ще се върнем в началото – подготовката, за да видим какво трябва да се направи, за да сме сигурни, че нищо няма да се обърка. При уговорката за транспортните услуги, екипът от професионалисти е хубаво да направи оглед на мястото и предметите, които ще бъдат превозени, за да прецени какъв ресурс да използва. Хубаво е да се знае броя и размерите на обемните мебели, както и на дребните предмети, да се види на кой етаж са и двата адреса, има ли асансьор или може да се ползват само стълби, тесни или широки са те и т.н. След това се уточнява разстоянието между двете места, както и възможностите за спиране и паркиране в близост до сградите. Този момент е важен, тъй като при превоз на тежки предмети, хич не би било добре да няма място и да трябва да се носи на ръце от по-далечно разстояние. Добро решение е, ако се запази паркомясто за конкретния момент. Съобразяват се и атмосферните условия, и когато всичко е уточнено се пристъпва към работа! След като тя се свърши, за вас остава възможността да се насладите на промяната.

Фирма за товарни транспортни услуги с дългогодишен опит

Получихте ново предложение за работа в различен регион на страната, което е важно за растежа на кариерата ви или току що сте закупили вашата къща мечта. Такива неща изискват преместване на ново място, за да започне животът отново. Тези промени в живота ви не само раздвижват вашите емоции, но също така могат да ви донесат огромен стрес, тъй като прехвърлянето на стоки към новото ви място се оказва непреодолимо предизвикателство за вас. Не знаете към кого да се обърнете? Когато срещнете такива ситуации в живота е необходимо да се обърнете към фирма за транспортни и товаро разтоварни услуги. Хамали Мастър могат да прехвърлят вашите мебели на новото ви място по сигурен, гладък и удобен начин. Ефективните транспортни и товаро разтоварни услуги предоставяни от нас ще направят преживяването ви приятно, докато се приготвяте за нови предизвикателства на новото си място. Ние добре знаем какви са вашите транспортни нужди и оставаме фокусирани върху това което можем да направим, за да ви помогнем в процеса на преместване.

Цени на товарни транспортни услуги с бусове в София и страната

Услуги с товарен превоз в град София – 80 лв. Цената е без ДДС.

Услуги с товарен превоз в страната – 0,90 лв./км. Таксува се в двете посоки. Цената подлежи на коментар в зависимост от избраната дестинация. Цената е без ДДС.

Услуги с товарен превоз в град София – 90 лв. Цената е без ДДС.

Услуги с товарен превоз в страната – 1,00 лв./км. Таксува се в двете посоки. Цената подлежи на коментар в зависимост от избраната дестинация. Цената е без ДДС.

Вашият коментар