КАШОНИ И ОПАКОВАНЕ

Опаковане преди преместване в новия дом

Кашони и опакованеБез кашони не можем да минем ако искаме да пренесем имуществото си здраво и непокътнато. Кашоните са масово приложими във всяка една ситуация спрямо нашият дом или офис, те допринасят за сигурността на продукцията като я съхраняват и гарантират една стабилност и защита на нашите вещи.
При опаковане трябва да знаете, че освен кашони ще са ви нужни и други опаковъчни материали, за да сте сигурни за запазването на вещите особено ако са чупливи. Можем да ви снабдим с всякаква продукция и особено улеснение е, че доставката ще бъде направена директно до дома и качена при необходимост.
Не всеки кашон е подходящ за Вас, ние можем да ви обясним от какво имате нужда след като ви изслушаме и преценим конкретният казус заради когото сте прибягнали до използването на този вид опаковки.
Кашоните биват различни по вид и приложение. Кашони за чупливи вещи, Кашони за дрехи, Кашони за посуда, Кашони за техника и т.н.

Свързвайки се с нас, вие бързо и сигурно ще получите отговор на всичко от което се интересувате. Направете го още сега и отговорът няма да закъснее. Екип от добре запознати с материята професионалисти ще ви консултира на високо равнище с цел да извлечете максимално полезната за Вас информация.

Ако освен кашони решите, че имате нужда и от помощ при опаковане, пренасяне и/или транспорт в София и страната, можете да се обърнете към нашите хамали от Хамали Мастър.

Готови ли сте за безплатна комерсиална оферта?

Обадете ни се или попълнете нашия онлайн формуляр и представител на Хамали Мастър от София ще ви помогне незабавно. Очакваме с нетърпение – свържете се с нас сега!

Затвори