СЪВЕТИ

Подготовка за Преместване в новия Дом – Съвети

Цени на преместванеОсновният приоритет на екипа на Хамали Мастър е да направи пренасянето възможно най-просто и безпроблемно.
За да избегнете ненужни проблеми по време на местенето си, ние сме подготвили няколко важни съвети които ще са ви от полза.
Списъкът за преместване се превежда през процеса на планиране стъпка по стъпка от 2 до 4 седмици преди преместването до деня на самото преместване.
Ключът към успешния ход е планирането. Планирането и организирането на вашия ход ще ви помогне да облекчите стреса от преместване и да избегнете всякакви изненади. Процесът на преместване отнема 1-2 дни, но самата подготовка повече като при всеки е строго индивидуално. Колкото по-организирани сте, толкова по-малко стрес и напрежение ще има.
При използване на професионална фирма за хамалски и транспортни услуги, имайте предвид, че летните месеци са най-натоварени, така че не забравяйте да се свържете с избраната компания 30 дни преди вашите предпочитани дати за пренасяне, за да си гарантирате спокойствие и да не останете разочаровани.
Изберете си компания с препоръка от приятел който е минал вече по този път, също така се допитайте или проучете предварително за опита който имат, година на създаване на фирмата, адресна регистрация или посещение в техен офис.
Набавете нужните кашони, стреч, бабъл фолио, тиксо, хартия за опаковане, закупуването става лесно и бързо с поръчка и доставка до дома.
Запомнете добре, че не трябва да претоварвате излишно вашите кашони с вещи. По-правилно ще е да се снабдите с повечко излишни кашони, които след време вярваме, че ще бъдат отново употребени за нещо. Демонтирайте доколкото е възможно кревати, секции. По този начин ще улесните пренасянето на вашите хамали, а също така и от евентуалното само/разглобяване по-време на преместване.
Осигурете място за паркиране предварително. Дайте възможност за по лесен достъп до входа на жилището. Една предупредителна табела за пренасяне на вашето жилище към живущите във входа няма да е излишно като така ще си гарантирате спокойствие.

Преместване с деца

Включете ги – това ще помогне за облекчаване на стреса на вашето дете от преместването на новото място.
Оставете ги да опаковат своите неща в специални кутии.
Обсъдете техните страхове и притеснения за тази промяна.
Препоръчваме те да прекарват деня със семейство или приятели, за да сведат до минимум безпокойството си за тази промяна.

Преместване на домашни любимци

Организирайте предварително транспортирането на вашия домашен любимец. Осигурете задължително транспортна клетка.
Добре би било да посетите ветеринарния лекар, за да получите здравните досиета на вашия домашен любимец, да актуализирате маркерите им и да получите успокоителни средства, за да успокоите домашния любимец по време на транспортирането.

Но най-важният ресурс, който предлагаме на нашите клиенти, е нашият екип от опитни специалисти по преместване.
Ако не можете да намерите решение на проблема, който търсите, свържете се с координатора на Хамали Мастър и ще ви помогнем да намерите всичко, което е необходимо, за да направите преместването лесно и успешно.

Готови ли сте за безплатна комерсиална оферта?

Обадете ни се или попълнете нашия онлайн формуляр и представител на Хамали Мастър от София ще ви помогне незабавно. Очакваме с нетърпение – свържете се с нас сега!

Затвори