You are currently viewing Преместване на стоки и вещи с Хамали Студенти

Преместване на стоки и вещи с Хамали Студенти

Качествено преместване с хамали студенти

Преместването на стоки и вещи е процес, който за мнозина е труден, досаден и отнемащ много време. Затова и доста хора го отлагат и се заемат с него едва, когато вече е невъзможно той да бъде отложен или казано разговорно – ножът е опрял до кокала. Всъщност обаче работата може да бъде свършена бързо и лесно, ако се доверите на професионална помощ.

Хамали Мастър извършва такъв тип услуги, а екипът е съставен от студенти – млади, усмихнати, отзивчиви и здрави момчета, за които преместването на стоки и вещи е като детска игра. За вас ще остане единствено „задачата“ да съблюдавате процеса отстрани, без да се налага да се товарите.

Подготовка за преместването

Нека видим етапите, през които преминава едно преместване на стоки и вещи и как точно се случва, когато с него се заемат Hamalimaster.eu. В началото е подготовката преди същинския процес. Тя е много важна и би било голяма грешка, ако се пренебрегне. Излишно е да казваме, че хамалите, които работят професионално, не правят такава грешка. Подготовката включва оглед на мястото, от където ще се вземат стоките и вещите, както и такъв на мястото, където ще бъдат носени. Екипът трябва да е наясно с двете местоположения и техните специфики и параметри. Трябва да се види и какви точно са предметите, има ли прекалено тежки и обемни или пък чупливи и към кои трябва да се подходи с особено внимание. Ако има такива, те се опаковат така, че да могат да се транспортират безопасно и да пристигнат във вида, в който са били взети.

Сортиране

Когато огледът мине и вече е ясно какво, от къде и до къде ще се пренася, е време да се внесе ред. Затова е добре да се направи качествено сортиране и подреждане на вещите. Хамали Мастър ще опакова внимателно багажа и ще осигури кашони, в случай, че клиентът не разполага с такива. Хубаво е сортирането и подреждането да не се правят набързо, защото може да станат грешки. Студентите, които се занимават с това, знаят, че всеки детайл е важен. Затова едва когато всичко е опаковано и подредено, може да се стигне и до същинския процес на пренасянето. Ако кашоните се надпишат и се знае кой какво съдържа, това много ще улесни работата при нанасянето на вещите в новия дом.

Пренасяне и транспортиране до новото място

Всъщност, ако предварителната подготовка и сортирането са извършени качествено, самото пренасяне и транспортиране не е никак трудно. Екипът се организира, всеки знае каква задача има и я върши. Вещите се пренасят от едното място, качват се на превозното средство и се отнасят на мястото, където ще бъдат доставени. Всичко се случва внимателно и е съобразено с метеорологичните условия. Екипът преценява дали те са подходящи за извършване на дейността и има ли нужда от отлагане. Ако всичко е наред, момчетата се залавят за работа и пренасят багажа по най-бързия и качествен начин. Естествено, заредени с позитивизъм и усмивка на лице.

Разопаковане и монтаж

И следва обратния процес – разопаковане и монтиране на предметите. Ако опаковането е свършено качествено, разопаковането няма да е трудно и всяка вещ бързо ще си намери мястото. Важно е обаче с какви параметри е стаята и как точно предметите ще паснат, все пак става дума за друго помещение, което може да е с различна големина и изложение. Това също е уточнено предварително още при началния етап – подготовката. А след разопаковането идва ред на монтирането – то е много важно, защото всяка вещ трябва да се приведе в първоначалния си вид и да бъде изправна.

Почистване

Разбира се, целият процес е свързан с появата на боклук. В случай, че имате нужда, можем да осигурим и почистване на стаята, коридора и стълбището, така че изобщо да не личи, че е имало преместване.

На какви услуги може да разчитате:

  • Подготовка включваща оглед на местата – не само стаите, но и стълбището, на кой етаж са жилищата, има ли асансьор, колко широки са стълбите и всякакви подробности от такъв характер.
  • Оценка на предметите, които ще бъдат преместени – количество, обем, големина.
  • Предмети към които ще се подхожда с повече внимание – тежки, ценни, чупливи.
  • Сортиране, опаковане, демонтиране и монтиране при нужда.
  • Почистване при нужда.

Съвети преди преместването

Не трябва да гледате на преместването на стоки и вещи като на нещо досадно. Както споменахме, работата ще бъде свършена от нашия екип, вие просто ще съблюдавате процеса. Така че – не отлагайте, а действайте – потърсете ни веднага! Всичко ще е готово по-бързо и лесно, отколкото очаквате.

Това което е важно в предварителния разговор да обясните точно за какво става въпрос, да предоставите възможност на хамалите за оглед и след това да ги оставите да си свършат работата. Внимавайте да не забравите нещо, бъдете спокойни и добре организирани. Паниката и хаосът не са добри приятели при преместване. Оттам нататък можете да се отпуснете и да разчитате на нашия екип.

Защо обаче е важно на кого да се доверите?

Не ви съветваме да се доверявате на всеки срещнат, който твърди, че осигурява такава услуга, защото професионализмът тук е наистина важен. Демонтажа, опаковането, пренасянето, транспортирането и поставянето на вещи и предмети на новото място не е сложна работа, но само когато е извършена от хора, които са квалифицирани и с дългогодишен опит. В противен случай много неща може да се объркат. Например, нещо да се счупи, да се окаже, че не може да се пренесе и качи в превозното средство без да се разглоби, да не може да влезе на новото място и други варианти за объркване са наистина много, затова най-добре да не се стига до тях.

Ако потърсите услугите на Hamalimaster.eu, ще останете наистина доволни. Момчетата имат богат опит в различни премествания, вършат си работата качествено и подхождат с внимание към всеки един клиент. И не на последно място – имат усет към детайла.

Вашият коментар