You are currently viewing Съхранение на мебели и багаж в наш склад

Съхранение на мебели и багаж в наш склад

Вероятно всеки е попадал в ситуацията да остави нещо при приятел, защото в момента няма къде да го държи. Обикновено става въпрос за единични дребни или средни по размер мебели. Нормално е приятелят да не откаже услугата – все пак става въпрос за ден-два, до седмица, и колкото да не е комфортно, място винаги ще се намери.

Какво става обаче, когато мебелите са много повече и ви се налага да им намерите място за по-дълъг период от време? Тогава вече трудно ще можете да разчитате на приятели и познати, и не защото не искат да ви помогнат, а защото няма да имат възможност. Това е ситуация, в която всеки може да изпадне, а най-неприятното е, че често се случва неочаквано. Например живеете под наем, но хазяинът ви изненадва с новината, че спешно трябва да освободите квартирата. Да, вероятно в договора има клауза за едномесечно предизвестие, но дали е сигурно, че в рамките на този месец ще успеете да намерите нова квартира, отговаряща на всичките ви изисквания? А и сами знаете, че винаги има ситуации, в които се налага да напуснете квартирата по-бързо от предвидения в договора срок.

Друг често срещан случай – командироват ви служебно в друг град, или пък в чужбина. И то не за седмица или две, а за няколко месеца. Ако живеете в собствено жилище, това не е никакъв проблем, но ако сте под наем, аритметиката става по-сложна. Защо да плащате стотици левове месечно за жилище, което със сигурност няма да ползвате през следващата половин година? Да, след това ще имате къде да се върнете, но пък ще сте платили четирицифрена сума за услуга, която не ползвате. Не е ли по-рентабилно просто да изнесете цялата си покъщнина и багаж, и да плащате само за тяхното съхранение на склад, докато отсъствате? Сметката ви със сигурност ще излезе в пъти по-евтино.

Други фактори които могат да ви накарат да оставите вещите си на склад е например след продажба на апартамент, временно ви се наложи да живеете в по-тясно жилище, но не искате да се разделяте с мебелите които не можете да поберете в него. Или пък се налага най-накрая да започнете отдавна отлагания основен ремонт на собственото си жилище, за който все не са достигали или средства, или време. Ясно е, че при по-сериозни и мащабни ремонтни дейности е най-добре апартамента да е празен.

Ние от Хамали Мастър имаме и решение, и достатъчно място в случай, че попаднете в някоя от описаните ситуации. Нашият склад е чист и добре защитен от влага. В тях без притеснение можете да съхранявате не само мебели и багаж, но и всякаква черна и бяла техника, както и специфично оборудване. Гарантираме  – нито мебелите, нито техниката ви няма да бъдат излагани на неблагоприятни условия – студ, влага, пряка слънчева светлина и др. Разбира се, складовете на Хамали Мастър са под постоянно наблюдение и охрана и достъпът до тях е ограничен. Свържете се с нас, за да зададете своите въпроси и да получите всички разяснения от които се нуждаете. Преди да ни поверите своите вещи, ще можете на място да се запознаете с местоположението и условията в склада ни.

При предаване на имуществото ви, то ще бъде подробно описано. Преди да ни го поверите, ще получите протокол и договор, уточняващи параметрите и времето на съхранение. Ние сме гъвкави и добре знаем, че понякога плановете се променят в движение – ако ви се наложи да удължите или пък съкратите предварително заложения в договора срок, просто се обадете и ни уведомете!

Хамали Мастър от години предлага комплексни хамалски услуги на пазара в София. Затова ние можем да се погрижим не само за съхранението, но и за опаковането и пренасянето на вашия багаж. Когато вече не ви се налага да ползвате наш склад, можете да се възползвате отново от хамалската ни услуга – ще пренесем мебелите и техниката до посочено от вас място в София и околностите. При по-обемни поръчки, нашите хамали ще посетят за оглед адреса от който искате да изнесете покъщнината си, за да се запознаят конкретно и организират акцията по преместването и извозването така, че да не губят от ценното ви време.

Не се колебайте да се обърнете към Хамали Мастър, дори багажът ви да не е много – ние не разделяме поръчките на малки и големи. Ако се налага да оставите само една вещ за по-кратко време – защо да се чудите на кого да се обадите за да ви съдейства? Разбира се, потърсете ни и при обратния случай, когато количеството вещи ви се струва наистина обемно, или пък ви се налага да съхраните на склад за по-дълго време машини, оборудване и предмети с големи размери.

Ние сме на разположение и за по-нестандартни случаи. Налага ви се да смените мястото на офиса, заведението, кантората? Получили сте голяма пратка оборудване, техника, машини, но временно не ви достига място? Налага ви се спешно да освободите място или да пренесете обемни и тежки товари от едно място на друго? Ние от Хамали Мастър имаме бързо, лесно и удобно решение на вашия проблем! Потърсете ни – ние ще намерим за вас точно толкова място, от колкото имате нужда!

Вашият коментар