You are currently viewing Извозване на стари мебели и битови отпадъци в София

Извозване на стари мебели и битови отпадъци в София

Ще помогнеш ли да изнесем един диван? Не е много тежък…

Едва ли има мъж, който да не е чувал поне веднъж този въпрос от приятел или съсед. Трудно е да се откаже – нали все някой ден на всеки се налага да изнесе нещо тежко. „А защо пък да си плащам, нали затова са приятелите – да помагат…“

Изпълнението на задачата обикновено започва в събота сутрин, като често се оказва, че двама мъже съвсем няма да са достатъчни. И се започва спешно търсене на още помощници. Разбира се, десет сантиметра не достигат на дивана да се побере изправен в асансьора, а от петия етаж до партера са около стотина стълби и десет завоя. Някъде по средата на мисията някой от участниците отпада заради контузия, но връщане назад вече няма – все пак диванът не може да остане на стълбите. Планираната за максимум час междусъседска акция по изнасянето на дивана се е проточила до късния следобяд. Тогава ненужната мебел най-после е изнесена и оставена до контейнерите, с надеждата някой някак си по-скоро да я изнесе оттам. След една седмица обаче, диванът още си е на същото място, котките удобно спят на него, а всички съседи вече знаят на кого е бил…

Да беше само дивана…

Разбира се, че не е само той. Печки, перални, гардероби, секции, големи скринове, масивни дървени маси… кое от кое по-трудно за захващане и неудобно за маневриране по междуетажните площадки. Захванете ли се сами да изнесете някоя по-обемна мебел, често се стига и до друга неприятност – тя опира във всички външни ъгли на апартамента ви, както и по касите на вратите и често споменът от изнасянето ѝ остава отбелязан по тях чак до следващия ремонт.

И това не е най-големият  проблем

Добре известно е, че много често изнасянето на тежки мебели от дома завършва с различни контузии – ожулени китки, прищипани пръсти и нокти на ръцете и краката, схванат кръст със седмици наред, да не говорим за по-тежки случаи, когато някой се подхлъзне или не запази равновесие.

Струва ли си да си причинявате всичко това? Колко струва вашето време? А вашето здраве?

Когато имате неприятна и тежка работа за вършене, защо просто не се освободите от нея? Лесно е – достатъчно е да се свържете с професионалистите от Хамали Мастър – ние се занимаваме с това всекидневно! Ще ви спестим време, излишни нерви, а вероятно и някоя досадна контузия. Ще изнесем и превозим вашите стари мебели когато  и където пожелаете!

Ние от Хамали Мастър разполагаме с екип от професионални хамали, които вършат работата си бързо, коректно, без загуба на време и без излишни въпроси. Единственото което оставяме на вас е да ни се обадите и да заявите точно какво и кога трябва да свършим!

Независимо какво искате да изнесете – не се колебайте да ни се обадите! Ако става въпрос за единична мебел – ще го опишете, ще запишем час и ние ще дойдем навреме. В случай, че желаете изнасяне на по-голямо и обемно обзавеждане е възможно наш екип да дойде на предварителен оглед, за да прецени как по-бързо и по-удобно за вас да свърши услугата!

Когато искате просто да се отървете от старите си мебели – ние ще дойдем, ще ги изнесем от апартамента ви и ще ги извозим до специално определено за целта място. Знаем обаче, че често за старите мебели се намира ново предназначение – ако държите да ги преместите в друг дом, на вилата си или пък ще влязат в употреба на някой друг – обадете ни се и уточнете адреса на който трябва да бъдат преместени от нашите хамали! Не позволявайте на остарелите вещи да отнемат от битовото ви пространство. Свържете се с Хамали Мастър и оставете черната работа за нас.

Как работим?

  • Ще запишем удобен за вас час.
  • При по-големи количества битови отпадъци, ще насрочим час за оглед, за да организираме максимално ефективно работата си по изнасянето и извозването им.
  • Ще дойдем където и когато ни извикате и ще изнесем старите ви мебели и битова техника до специално пригодени за целта депа, без по никакъв начин да замърсяваме околната среда.
  • Ако не желаете да се разделяте с тях – ще  пренесем вашите стари мебели където пожелаете, като ви гарантираме, че ще ги доставим там в същия вид в който сме ги изнесли от дома ви.
  • Ако е необходимо, ще опаковаме мебелите които желаете да преместите на друго място.
  • Нашите хамали ще са на място когато трябва и след няколко минути излишната покъщнина вече ще е от другата страна на вратата ви.
  • Ще ви спестим времето, организацията по изнасянето и физическото натоварване.
  • Ще свършим работата бързо, чисто и без щети по стени, каси на врати и други мебели.

Ние сме напълно сигурни, че доверите ли се поне веднъж на нашите хамалски услуги, повече няма и да си помислите да пренасяте мебели и покъщнина сами. За всяка работа е по-добре да се намерят точните хора. А точните хора за извозването, пренасянето и изхвърлянето на вашите стари мебели и жилищно обзавеждане сме ние. Просто с нас ще спестите много и най-вече време. А свободното време в днешни дни и без това е прекалено малко, за да си позволявате да го губите в неприятни занимания!

izvozvane na bitovi otpadatsi

Цени за изхвърляне и извозване на стари мебели и битови боклуци София

Видове отпадъци които извозваме – дивани, матраци, гардероби, шкафове, секции, бяла техника, дограми, кашони, найлони, дрехи и други отпадъци на бита.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 2 броя мебели 140 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 3 броя мебели 180 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 4 броя мебели 220 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 5 броя мебели 250 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 6 броя мебели 270 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 7 броя мебели 350 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 8 броя мебели 380 лв.

Изнасяне с или без асансьор, товарене и извозване на депо до 20 броя мебели 450 лв.

  • В цената е включено работна ръка, транспорт и такса смет.
  • Цените са без ДДС.

За допълнителни въпроси, моля свържете се с нас.

izhvarlyane na stari mebeli sofia

Вашият коментар