Преместване на пиано или роял в София и страната

Преместване на пиано или роял в София и страната

Добре дошли в професионалната хамалска компания Хамали Мастър – хамали с над 20 години стаж и опит в преместване на пиана и рояли. Това е една от любимите ни дейности, преместване на пиано, роял или каси. Гарантирано спокойствие, сигурност и увереност с Хамали Мастър при преместване на вашето пиано. Пианото се опакова старателно преди пренасяне. Цената на една такава услуга излиза 20 лева на етаж и 50 лева за транспорт. Ако етажите са първи-първи, първи-втори, калкулираме фиксирана услуга от 170 лева с опаковане и превоз с падащ борд. При по високи етажи, цената се договаря. Но искаме да ви уверим, че няма да струва колкото едно ново пиано, цената е приемлива на фона на качеството което получавате.

Преместване на роял Цената е по-висока поради габаритите и теглото. Около 300 лева за преместване на роял с де/монтажни услуги, опаковане и превоз. Разполагаме с акордьор, който при направен оглед, ще оцени състоянието на вашето пиано и даде оферта. Извършваме услугата преместване на пиана и рояли не само в София, но и в страната. Ценообразуването се таксува на километър. Също така можем да го съхраним временно, ако не знаете къде да го оставите. Периода се таксува на месец и цената е 50 лева. Ще се радваме да чуем похвали от вас. Когато имаме доволни клиенти, тогава се чувстваме най-щастливи и удовлетворени от свършената работа.

Съвети Уверете се за фирма с дългогодишен опит, проверете я добре. Консултирайте се с приятел, препоръка от съсед или колега също върши работа. Не се лъжете на ниската цена, това може да ви коства вашето пиано. Ако решите да го премествате с познати, не го правете. Освен ако не сте сигурни. При наличие на опит, риска е голям.

Прегледайте нашия сайт, изпратете ни имейл или ни се обадете. Нека да обсъдим и видим как можем да ви помогнем.

Вашият коментар

Затвори