You are currently viewing Преместване на багаж и мебели с бусове в София

Преместване на багаж и мебели с бусове в София

Човек и добре да живее, все някой ден му се налага да смени дома. Причините за това са най-различни, но в повечето случаи се появява един общ проблем – мебелите, покъщнината и домашната техника. Никак не са много хората, решени да изхвърлят всичко старо и да подновят цялостно и наведнъж обзавеждането си. В повечето случаи при преместване мебелите, битовите уреди и голяма част от вещите сменят местоположението си заедно с вас.

Как да преместим целия този багаж?

Докато кротко е стояла по местата си в стария ви апартамент, мебелировката е изглеждала по един начин. Наложи ли се обаче преместване, изведнъж ще ви се стори че обемът ѝ се увеличава поне тройно. Още по-сложна ще ви се види ситуацията, когато започнете да вадите вещите си от гардеробите, от кухненските шкафове, от секцията в хола, от големия шкаф за дрехи в коридора, под леглата в спалнята или детската стая. Преместването в нов дом е голяма промяна, съпътствана с редица предизвикателства, като едно от най-сериозните от тях със сигурност е как бързо и безпроблемно да пренесете оборудването и покъщнината в новия си дом. Задачата може да се усложни допълнително, ако се местите в друго населено място.

И въпреки, че работата действително не е малка – няма място за притеснения. Старо правило е, че когато ремонтирате дома си е най-добре да не действате сами, а да се доверите на доказани професионалисти. Същото важи и за преместването. Пренасянето на цялата покъщнина от едно място на друго не е никак лесна задача и е свързана с редица специфики, логистика, техника и организация. Ние от Хамали Мастър имаме дългогодишен опит в тази област, както и екип от професионални хамали, които ще свършат цялата работа вместо вас.

Откъде да започнем?

Разбира се, че от опаковането! Няма нищо по-трудно за пренасяне от купчини дребни и по-едри вещи, подредени неорганизирано или пък набутани във всякакъв вид торбички, пликчета и чувалчета. Истинските професионалисти използват здрави и стабилни кашони, съобразявайки размера им с обема, тежестта и спецификата на пренасяните вещи. Нашите хамали задължително ще поискат оглед и ще посетят дома ви, преди да започне пренасянето. Ваш ще бъде изборът дали вие лично ще опаковате и подготвите вещите си, или ще оставите тази задача в ръцете на нашите опитни сътрудници.

След опаковането на дреболиите идва ред и на по-голямото предизвикателство – подготвянето, изнасянето и транспортирането на домашната черна и бяла техника. Разбира се, че не пазите кашоните на всичките си домашни уреди, но сега се притеснявате те да не се повредят, изкривят или ожулят по време на пренасянето. Оставете тази грижа на нас – ние от Хамали Мастър знаем как се опакова и пренася битова техника, защото го правим всеки ден!

За финала остават по големите мебели – по време на предварителния оглед нашите хамали ще преценят кои от тях имат нужда от разглобяване и кои могат да се пренесат и транспортират цели. И разбира се, ако желаете могат да разглобят тези, които няма как да бъдат изнесени по друг начин.

Нашите професионални хамалски услуги не се ограничават само до пренасянето на апартаменти. Дошло е време да преместите офиса си на по-удобно и комуникативно място? Имате магазин, но площта вече не ви е достатъчна и се налага в максимално кратък срок да пренесете цялата стока на новото място? Не се колебайте – свържете се с нас, извикайте ни на оглед, и оттам нататък оставете цялата организация в нашите ръце.

Какво преместваме?

  • Пренасяме бързо и сигурно офис оборудване, разнообразна офис техника – големи копирни машини, компютри, сървъри, аудиовизуална техника, както и всякаква стока и техническо оборудване от вашия магазин или заведение – чупливо оборудване, конвектомати, фризери, масивни и обемни маси, столове и всякакъв друг инвентар. Услугата се предлага както за София, така и от София към цялата страна.
  • Ние от Хамали Мастър сме наясно, че когато премествате дома или офиса си, вероятно част от мебелите, техниката и оборудването ще се окажат излишни, тъй като сте решили, че е време да се подменят с нови. Няма нужда да се чудите къде и по какъв начин да ги изхвърлите. Просто при огледа трябва да заявите на нашите хамалски екипи кои мебели и уреди желаете да бъдат пренесени, и с кои искате да се разделите. Ние ще ги сортираме, така че максимално бързо едните да потеглят към новия ви дом, а другите – към специално предназначени за целта места, без да ви се налага да ги изнасяте и оставяте до контейнерите за боклук.
  • Никога няма да ви откажем и „по-дребна“ хамалска услуга. Често се случва да ни потърсят хора, които сменят жилището под наем, изнасят от старото личния си багаж, но нямат автомобил и трябва да чакат с дни някой познат или приятел да намери свободно време, за да им свърши услугата с преместването и извозването. Дори багажът ви да се състои само от няколко големи сака – пренасянето им на почивки с градския транспорт или с няколко курса на таксиметров автомобил нито е лесно, нито е евтино. Обадете ни се и след като определим ден и час, проблемът ви ще бъде разрешен в рамките на часове –  не делим поръчките на големи и малки!

Хамали Мастър предлагат бързи и качествени хамалски услуги по пренасяне на вашия дом, офис, магазин или заведение в София и страната. Нашите хамали ще се справят с всичко – от опаковането на мебелите и оборудването до пренасяне, транспортиране и позициониране на вещите ви на новото място. Не губете време и енергия в организация, логистика и тежък физически труд – доверете се на нашия дългогодишен опит!