You are currently viewing Извозване на строителни отпадъци с бусове и контейнери в София

Извозване на строителни отпадъци с бусове и контейнери в София

Всеки който някога се е захващал със строителна дейност или с основен ремонт на къщата или апартамента си, е наясно че това е едно голямо предизвикателство. Разбира се, на първо място стои задачата да се намерят добри изпълнители, качествени и изгодни материали, както и работата да приключи в разумен срок, а не да се проточва с месеци.

Тези от вас, на които се е налагало да се занимават по-често със строителни и ремонтни дейности, са наясно че ремонтът не приключва само с гореизброеното. Със сигурност много хора които се захващат за първи път със сериозни ремонти или строителство, остават неприятно изненадани от количествата отпадъци, които остават по време на ремонта, а и след него. Трудно е да си го представите преди да го видите с очите си, но къртенето само на една стена или пък на плочките в една баня оставя след себе си планини от отпадъци които разбира се, трябва да бъдат разчистени възможно най-бързо, за да не се бави и блокира по-нататъшната работа. Да не говорим, че и след ремонта остават още купчини с боклуци, които сякаш извират отвсякъде, особено ако имате двор.

Не се опитвайте да се справите с изнасянето и извозването сами – ще се сблъскате с трудности, по-големи и от самия ремонт. Строителните отпадъци са тежки и изключително неудобни за превоз, а изнасянето им е свързано с отделяното на изключително много прах и вредни за вдишване частици. Няма как просто да оставите чувалите до контейнера за боклук пред блока. За разлика от редица стари вещи които, изнесени там, бързо могат да влязат в употреба на някой бездомник, бъдете сигурни че до чувалите с парчета бетон, фаянс и пластмасови кофи няма да се докосне никой, дори работниците от службите по чистотата – извозването и натоварването на строителни отпадъци не влиза в техните задължения. Съвсем реална е и опасността да отнесете сериозна глоба от общината, а и да си създадете немалко проблеми със съседите, в случай че боклуците ви останат да пречат дълго време в общите части или пред контейнерите. А съкооператорите винаги разбират кой прави ремонт – това го знаем всички. Дори в случай, че разполагате с подходящ товарен бус за извозването – не забравяйте, че не можете да закарате и изсипете  чувалите с отпадъци просто където и да е – нито в някое крайпътно дере, нито в полето. Нерегламентираното изхвърляне на строителни отпадъци подлежи на сериозни санкции и може да стане причина за редица  неприятности. А често пъти се оказва, че с буса се налага да се направят няколко курса, което наистина е досадно. При по-обемни ремонтни дейности често се налага да се ползва контейнери за отпадъци.

Кое е решението?

След като огромна част от хората избират да поверят ремонта на жилището си на истински професионалисти в областта, вместо да се мъчат сами – направете същото и с изхвърлянето и извозването на боклука, останал след ремонта или строежа на вилата.  Доверете се на нас  – ние от Хамали Мастър сме със сериозен професионален опит и дългогодишни традиции именно в тази сфера. Не оставяйте отпадъците след вашия ремонт да отнемат от времето ви и да стават причина за междусъседски спорове и парични глоби от общинските власти.

Как го правим?

Ние събираме и извозваме всякакви видове и обеми строителни отпадъци от територията на град София и област.

  • Работим бързо, чисто, ефективно и организирано.
  • Изнасяме боклуците от посоченото от вас място – апартамент, двор, площадка.
  • Ценим времето ви и полагаме всички усилия да не се отклоняваме от предварително уговорения час, в който сме се разбрали да ви посетим.
  • Без значение от това в какъв обем и в какъв вид са вашите отпадъци – ние сме гъвкави професионалисти с опит в работата си, затова ще се съобразим с всяко едно ваше специфично изискване.

Вашата единствена задача ще е просто да посочите какво точно се изисква от нас, за да можем да дойдем на терен максимално подготвени и да свършим работата без излишно бавене, в най-кратък срок.

Имате нашата гаранция, че на място при вас ще пристигне екип от специалисти, които няма да се чудят дълго как да организират работата и с кое по-напред да започнат. Разполагаме с всякакъв обем чували за отпадъци, в зависимост от боклука, който трябва да се изнесе и превози. Ние няма да оставим пътечки от строителни отломки и прах по стълбите, по етажните площадки или в асансьора.

Услугата ни е пълна и комплексна – от събирането на строителните отпадъци до извозването и изхвърлянето им на специално създадени за целта сметища. Бъдете сигурни, че отпадъците от вашия ремонт няма да бъдат изхвърлени нерегламентирано в някой запустял двор, незаконно превърнат в сметище, нито ще замърсят по някакъв начин околната среда.

Когато се появи нужда от почистване и извозване на строителни отпадъци, просто се свържете с нас. Ние ще дойдем там където е необходимо и в удобно за вас време, а излишните въпроси и технологичните почивки ще са сведени до минимум. Нашите професионални хамали ще ви отърват бързо и чисто от целия натрупан боклук, още преди той да се е превърнал в проблем, възпрепятстващ по-нататъшните ви ремонтни дейности. Ще премахнат  натрупаните строителни отпадъци, още преди те да са започнали да ви пречат.

Един ремонт на дома е свързан с прекалено много сериозни задачи и решения, за да отделяте време и внимание за изхвърлянето на боклука. Фокусирайте се върху новия си интериор, а мръсната работа с изнасянето, извозването и изхвърлянето на всякакви видове отпадъци оставете на тези, които ще се справят най-бързо и най-ефективно. Не изнасяйте целия ремонт на своите плещи – оставете най-неприятната и досадна работа за нас. И не забравяйте: става ли въпрос за изхвърляне на едрогабаритни отпадъци – ние можем наистина всичко!

Цени за изхвърляне и извозване на строителни отпадъци София

Видове отпадъци които извозваме – пръст, бетон, тухла, плочки, мазилка, чакъл, гипсокартон, итонг.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 20 броя торби х 25 кг. 180 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 30 броя торби х 25 кг. 200 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 40 броя торби х 25 кг. 230 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 50 броя торби х 25 кг. 250 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 60 броя торби х 25 кг. 270 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 70 броя торби х 25 кг. 290 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 80 броя торби х 25 кг. 310 лв.

Изнасяне с асансьор или от двор, товарене и извозване на депо до 90 броя торби х 25 кг. 330 лв.

Отпадъци в насипен вид

Изнасяне, товарене и извозване на депо за 1 кубик 210 лв.

Изнасяне, товарене и извозване на депо за 2 кубика 280 лв.

Изнасяне, товарене и извозване на депо за 3 кубика 350 лв.

Изнасяне, товарене и извозване на депо за 4 кубика 420 лв.

Изнасяне от всички етажи без асансьор, товарене и извозване на депо до 90 броя торби х 25 кг. 180 лв.600 лв.

  • В цената е включено работна ръка, транспорт и такса смет.
  • Цените са без ДДС.

 

Извозване на боклуци с бусове в София

Вашият коментар