You are currently viewing Преместване на офиси и дома в София

Преместване на офиси и дома в София

Цялостно или частично преместване на офиса и дома с товарен транспорт

Къде прекарвате най-много време? В дома си, разбира се! А когато сте извън него? Най-вероятно в офиса. Животът на средния градски човек е устроен така, че през по-голямата част от годината е почти постоянно или в дома или в офиса. И много често офисът се превръща във втори дом. И на двете места е свикнал с всичко, а когато дойде време за промяна често се чувства неподготвен. Искаме или не обаче, промените понякога са наложителни. А най-големият стрес се задава, ако по някаква причина трябва да преместите дома или офиса си на друго място – окончателно и изцяло!

Голямото преместване

Освен с нови емоции, преместването на дома е свързано и с много работа. Често човек дори не знае откъде да започне. Дали първо да пренесе по-големите мебели, а това което е имало в тях да мести впоследствие на няколко курса с колата? Или пък да започне с дреболиите, а неприятната и тежка работа с оборудването и мебелировката да остави за накрая? Коя домашна мебел ще ви е най-нужна, за да я пренесете последна? Най-вероятно спалнята – все пак трябва да има къде да спите, докато сменяте местоживеенето си. Ами готварската печка – трябва и да се яде. А хладилника, пералнята, бойлера? Колко време смятате, че ще отнеме едно преместване, ако го правите сами? Уикенд, седмица? Месец?

Ние от Хамали Мастър имаме отговор на всички ваши въпроси, и той е само един! Преместване на мебели и домашно оборудване се прави наведнъж, бързо и веднага! Така ще си спестите седмици на нерви, напрежение, сложни организации с роднини, съседи, приятели, коли и бусове. Ние не само знаем как се прави, но можем да го свършим – организирано и експедитивно. Нашите опитни хамалски бригади могат да преместят всичко. Как ще го свалят по стълбите, с какво ще го транспортират, ще тежи ли много, ще мине ли през входната врата – това вече не е ваш проблем!

Свържете се с нас и ни извикайте на предварителен оглед, за да преценим как най-ефективно да свършим вашата работа. Нямате достатъчно кашони и чували? Чудите се кое как да опаковате? Това също няма да е ваша грижа. В случай че пожелаете, ние от Хамали Мастър ще свършим всичко вместо вас – от опаковането на вещите, през изнасянето и натоварването на подходящ камион на масивните и тежки мебели и електроуреди, до пренасянето им в новия ви дом. За вас ще остане само най-приятната част от задачата – да ги подредите така, както мислите, че ще ви донесат най-голям уют.

Не се колебайте да ни се обадите и ако ви се налага частично пренасяне –  във всеки дом има тежки и неудобни за носене мебели, които могат да затруднят и най-здравия мъж, ако не е наясно с техниката на повдигане и носене. Струва ли си да си повредите пианото, само защото не знаете спецификите при пренасянето на тази ценна домашна мебел?

Искате да пренесете част от мебелите си, а други да изхвърлите? Няма проблем! Само ни кажете кое трябва да поеме към новия ви дом и кое към специализирано сметище за отпадъци, вместо да се чудите до кой контейнер да оставите вашите непотребни мебели и домакински електроуреди.

Малко неща са по-трудоемки и неприятни от преместването на дома, и едно от тях е пренасянето на офиса! И основният проблем не се крие във факта, че оборудването е повече или по-обемно. А в това, че местите ли офис, пренасянето трябва да се случи по възможно най-бързия начин. Максимата, че времето е пари важи с особена сила в този случай. Никой не иска бизнесът му да спира, а на всички е ясно, че докато трае преместването на офиса, работата в него практически се преустановява. И колкото да са развити мобилните и онлайн технологии самият факт, че ползвате офис означава, че той ви трябва. Не си позволявайте лукса да оставяте бизнеса си „на трупчета“, разхищавайки време в преместването в новия офис. Тази работа може да бъде свършена точно в рамките на два почивни дни, и ние от Хамали Мастър знаем как да се случи това.

Офис техниката е най-важна и ние ви гарантираме, че опитните ни хамали ще се отнесат към нея с максимално внимание и грижа. Те ще я опаковат, пренесат и превозят така, че след като я включите в мрежата на новото си място, тя да ви служи  по абсолютно същия начин както го е правила досега. Ние от Хамали Мастър сме наясно, че в офисите на по-големи компании има наистина тежки и неудобни за преместване копирни машини, скенери, както и сървъри с размерите на гардероб, в които се съхранява огромно количество важни данни.

Не по-лесни за повдигане,  пренасяне и транспорт са големите метални каси и сейфове, достигащи тегло от няколкостотин килограма. А вие не си правите илюзиите, че ще ги пренесете с помощта на вашите служители, нали?

След тях идват големите полици на които съхранявате стотици папки с информация на хартиен носител, която е не по-малко важна от тази в сървъра. Ние ви гарантираме, че ще пренесем и превозим както мебелите, бюрата, офисни столове и всякакво друго едро и дребно офис оборудване, така и цялата документация която съхранявате в него – бързо, безопасно и сигурно!

Предлагаме услугите на територията на цяла София и близките околности. Извикайте нашите хамали на оглед и те ще дойдат в удобно за вас време, за да планират преместването на вашия офис така, че той отново да заработи само след броени дни.

Вашият коментар