You are currently viewing Почистване на гаражи, дворове, складове от боклуци в София

Почистване на гаражи, дворове, складове от боклуци в София

Доверете се на професионалистите от Хамали Мастър, ако искате бързо да разчистите своя гараж, двор или складово помещение в София и близката околност.

Мястото на автомобила ви е в гаража!

Случвало ли ви се е да затрупате постепенно с вещи гаража си така, че в даден момент той да стане на практика неизползваем по основното си предназначение? Струва ли си да превърнете гаража в склад, а автомобила си да оставяте пред него, незнайно докога? Не позволявайте това да се случва – всеки знае разликата между „гаражен“ автомобил,  и такъв стоял с години на улицата. Влагата, дъждовете, студът през зимата, както и големите годишни и дневни температурни амплитуди амортизират и най-здравия автомобил. Зимните студове са в състояние да скъсят живота на всеки акумулатор, а летния пек – да захаби лака и боята на колата ви. Не са за подценяване и градушките през пролетните и летните месеци, които могат внезапно да нанесат сериозни щети, и дори да ви оставят за известно време без автомобил. Това обаче не е всичко – паркиран отвън, автомобилът ви е изложен на още редица опасности – бездомни котки могат да направят досадни драскотини по боята, гризачи – да прекъснат някоя мека връзка, да не говорим, че всеки един недоброжелател може да остави следа по вратите ви с ключ или друг остър предмет.

Не отлагайте повече – обадете ни се и ние ще разчистим гаража ви в рамките на един ден! Разбира се, има и други случаи – нерядко се случва да закупите стар гараж, или да получите такъв в наследство, който наистина е задръстен с боклуци и има нужда от сериозно изнасяне. Това няма значение за нас – колкото и много отпадъци и ненужни вещи да са натрупани в гаража, ние ще свършим работата бързо и ефективно. Изхвърлете боклуците от гаража  и удължете живота на автомобила си – имате нужда от него ежедневно!

Ако пък сте решили по някаква причина да продадете гаража си – със сигурност ще трябва да го разчистите сериозно и да го приведете във вид, удобен и приятен за следващия му собственик. И в този случай не се колебайте да се свържете с Хамали Мастър – ние ще дойдем в удобно за вас време,  ще изнесем всичко от гаража ви, ненужните вещи ще изхвърлим, а тези които ви трябват ще отделим. За вас ще остане само да снимате празния си гараж и да очаквате купувачи.

Дворът не е склад на открито!

Независимо дали искате да почистите и освежите двора на вилата си, или ви се налага по-сериозно разчистване – свържете се с Хамали Мастър – ние ще облагородим двора или парцела ви по-най-бързия начин.

Нерядко при покупка на имот се случва да попаднете на къща и двор, пълни с  непотребни вещи, от които искате да се отървете по най-бързия и лесен начин. Не е ваша работа обаче да си цапате ръцете с чуждите боклуци или поне не е нужно да си го причинявате. Някои дворове действително имат нужда от професионално почистване и изнасяне на боклуците от тях. Нашите професионални хамали ще изнесат вместо вас всякакъв вид отпадък от двора ви. Независимо дали става въпрос за струпани в някой ъгъл греди осеяни с ръждиви гвоздеи, голяма купчина тухли от рухнала барака или всякакъв друг строителен отпадък – обадете ни се и наш екип ще дойде за оглед и изнасяне.

Наред с мръсната работа, ние от Хамали Мастър предлагаме и редица други услуги както за обитаеми, така и за запустели дворове и парцели в София.

Можете да разчитате на нас за:

 • Изнасяне и извозване на всякакъв вид строителни и битови отпадъци от дворното ви място.
 • Почистване от буйна растителност, бурени, стари дървета.
 • Основно почистване и облагородяване на запуснати или останали дълго необитаеми дворни места и парцели.
 • Подрязване на храсти и дръвчета.
 • Окосяване на трева.

Обърнете се към нашите професионални услуги и ако ви се наложи да изнесете непотребни и стари вещи в по-сериозни мащаби – ние от Хамали Мастър сме специализирани в разчистването на складови помещения в София и близките околности.

Изнасяме и изхвърляме всякакви видове отпадъци от складове, независимо от площта им:

 • Отпадъци получени след ремонтни или къртачни дейности.
 • Непотребни вещи и стоки.
 • Стара, бракувана или неработеща техника.
 • Палета.
 • Изгнили и ръждясали материали.
 • Чували с всякакъв вид боклуци.

След приключване на работата по изнасянето, осигуряваме експедитивно извозване на ненужните отпадъци до специално пригодени за целта депа.

Тъй като разчистването на складови помещения се различава съществено от битово почистване на таванско помещение или мазе, при поемането на вашата поръчка най-вероятно ще се наложи да дадете по-подробна информация, касаеща най-вече местоположението на склада, неговата площ, вида и приблизителния обем на отпадъците които искате да бъдат изнесени, както и евентуални други въпроси, които ще ви зададат нашите екипи. В случай, че имате нужда от изнасяне на извънгабаритни и потенциално опасни за здравето и околната среда материали и стоки, това трябва  да бъде отбелязано при подаване на поръчката. Предварителният оглед при поемане на поръчки за по-големи помещения е задължителен – това се прави с цел максимално бързо и ефективно изпълнение на вашата заявка.

Не превръщайте склада си в нефункционално помещение, препълнено със стари вещи и излишни отпадъци – това може да задуши вашия бизнес. Обадете ни се още днес!

Цени за почистване на дворове, гаражи и складови помещения в София и област

Цените се определят от вида, количеството и обема на отпадъците. Към ценообразуването влизат и допълнителни детайли като – местоположение, има ли близък достъп до обекта от където ще се товарят боклуците, труднодостъпност, от кой етаж се свалят вещите. Извършваме огледи на местата за почистване и предоставяме конкретна оферта.

Вашият коментар