Преместване на багаж и офиси с професионални Хамали Мастър

Преместване на багаж и офиси с професионални Хамали Мастър

Ние предоставяме хамалски услуги на територията на град София от 2001 година. Разширихме нашата гама от услуги с вътрешни и междуградски премествания. Ние помагаме на нашите клиенти и партньори изправени пред преместване на офиса или дома. Всички наши услуги и професионалното им изпълнение, дават сигурност, спокойствие и надеждност на клиентите ни, независимо от трудността и обема на работата. Всичко – от демонтажа до доставката на вашите мебели в новия дом времето минава неусетно и без напрежение. С лекота се работи с нас благодарение на натрупания опит.

Нашия персонал е добил огромен опит и умения в преместване на офиси. По този начин можем да говорим само за професионализъм. Предоставяме качествени кашони за преместване на техника, офис инвентар, папки, архив. Това става с предварителна заявка, както и огледа за оценка на преместване на вашия офис.

За компаниите които се преместват в нови офиси, времето е пари и скоростта е най-решаващият фактор. Важно е прекъсванията на бизнеса да бъдат сведени до минимум и персоналът да е свободен да се концетрира върху работата. Ние от Хамали Мастър сме отговорни за преместването на вашия офис от началото до самия край и ще се погрижим за всички детайли.

Преди да преместите жилището си се обърнете за помощ при необходимост от кашони. Имаме опция за доставка на опаковъчен асортимент, опции за опаковане, демонтаж и монтаж на мебели.

Обърнете внимание и на нашите складове за съхранение на багаж. При нужда можем да съхраним вещите ви в сигурни помещения за ограничено време или колкото имате нужда. Свържете се за да научите повече за складиране и съхранение на стоки.

Както вече споменахме, предлагаме широка гама от хамалски услуги, така че трябва да можете да намерите тези които отговарят на вашите нужди.

Пренасяне на каси или огнеупорен сейф. Някои офис помещения разполагат с такива съоръжения, както и техника, апарати, копирни машини. Тежината е различна в зависимост от изработката и вида. Но за всеки случай трябва опит и професионално отношение. Можете да се информирате за цена на услугата но в повечето случаи ще изискваме оглед. Нашите хамали могат да планират, координират и изпълнят хода по начин по който да отговаря на вашите изисквания. Можем да сме полезни в частично пренасяне на багаж, преместване на жилища, товарна транспортна услуга от врата до врата, разглобяване на мебели, опаковане на вещи и архив, подреждане, товарене и разтоварване на стока, разместване и хамали под наем.

Важно е да знаете, ако просто премествате няколко елемента, можем да ви предоставим оферта, без да е необходим физически оглед. Когато ви посетим за оценка на преместване, ще направим пълно проучване за вашите изисквания и какви точно услуги ще ползвате.

Затвори