Преместване от студенти хамали на офиси и багаж в град София

Преместване от студенти хамали на офиси и багаж в град София

Вземете оферта за преместване още сега! Нашата борса за хамалски услуги и хамали ще предложат най-евтини цени и отстъпки за пренасяне в София.

Какъв екип работи при нас? Подбран и организиран екип, учтиви момчета които с желание ще помогнат в преместването на вашето жилище или офис инвентар.

Подготовката за преместване на жилище, хич не е лека задача, затова оставете всичко на нас. От най-малкия детайл до качването и подреждането на мебелите в новото ви жилище ще извършим качествено и в срок, така както го искате. Можете спокойно да се отпуснете докато ние си вършим работата. Ако не разполагате с кашони, можем да опаковаме вещите, независимо от тяхното количество. Цялата дейност по опаковане на лично имущество е препоръчително да става ден по-рано преди преместване. Когато всичко е подготвено за изнасяне и транспортиране на новото ви местожителство, процеса е лесен и бърз. За нас е много важна самата подготовка. За бързо и успешно преместване всичко зависи от добрата организация на екипа.

Какво предлагаме като услуги? Освен товарене и разтоварване на мебели, можете да разчитате на почистване и извозване на строителни и битови отпадъци. Транспортиране на пиана, техника, апарати и доставка на кашони. При нужда от съхранение на багаж, ще съдействаме като предварително направим опис на нещата за складиране. Превоз на стоки в страната и строително ремонтни дейности – къртене, електро услуги, ВиК.

Можете да разчитате на нашите услуги с предварителна заявка.

Какво да очаквате от нас? Предоставяме пълно обслужване по преместване на домове и офиси. Експресни и качествени услуги. Коректни, точни и мобилизирани. Ние не сме просто една Фирма, а всичко от каквото имате нужда в сферата на хамалските и транспортни услуги.

Вашият коментар

Затвори