Извозване и почистване на мазета, тавани от битови, строителни отпадъци в София

Извозване и почистване на мазета, тавани от битови, строителни отпадъци в София

Нашите екипи извършват чистене на тавани, мазета и извозване на разнородни боклуци в София и област. За повече информация се свържете с нас и поискайте оглед на услугата почистване на тавани или мазета. Наред с извозване и изхвърляне на битови отпадъци, можем да изнесем и строителните, камионите ни са пригодени за всякакви количества отпадъци. Периода за почистване на мазета и тавани извършваме в удобен за клиента ден и час. Извършваме цялостно чистене, замитане и обиране на паяжини. Дворни места и рязане на храсти и дръвчета също влиза в почистващите услуги. Ако мебелите ви са остарели и захабени, можем да ги извозим и изхвърлим на предназначено място.

Нашите услуги за почистване

  • Извозване на строителни отпадъци
  • Чистене на дворове и гаражи
  • Рязане на храсти
  • Къртене събаряне
  • Почистване мазета и тавани
  • Жилищно и офис почистване от стари мебели

Нашите хамали извършват всички хамалски услуги по бърз и ефективен начин, позволявайки по този начин да си вършите вашата работа. Ние ценим времето на нашите клиенти. Хамали Мастър разбират, че удовлетвореността на клиентите започва още с пристигането навреме. Няма да ви се налага да губите време в очакване. Ние пристигаме готови за работа като ще се погрижим всички договорености да бъдат свършени качествено. Изхвърляне на стари мебели и извозване на битови отпадъци Понякога изваждането на мебели и изхвърлянето им не са възможни сами. Изделията може да са прекалено големи или тежки за носене. Обновявате дома си и искате старите дивани и гардероби да бъдат превозени на сметище? Планирайки да почистите тавана или мазето и сега сте изправени пред купчина битови и строителни боклуци нямайки представа, че са били вътре? Свържете се с нас за извозване и изхвърляне на мебели и строителни отпадъци в София и освободете дома си от нежеланите вещи. Ще се насладите на пълно обслужване – товарене, транспортиране и изхвърляне.

Хамали Мастър – екип хамали за преместване, почистване, хамалски услуги и извозване на отпадъци е известна със своето внимание към детайла. Независимо каква услуга ще изберете, ние ще ви обслужим професионално, като изпълним всички ваши специфични изисквания.

Вашият коментар

Затвори