ТОВАРО РАЗТОВАРНИ УСЛУГИ

Товаро разтоварни и транспортни услуги

Товаро разтоварни услуги

Ние постоянно се усъвършенстваме и ставаме все по-добри в работата си, благодарение на практиката. Широкия спектър от товаро-разтоварните ни услуги които предлагаме допринасят за това. Имаме и развита система за обслужване, достатъчен персонал и качествени товарни автомобили с които да преместим няколко фирмени компании наведнъж.

Нашите обучени мъже, разполагат със специализирано оборудване за пренасяне с който да превърнем всеки офис, склад, дом в безумно преживяване за вас. Всичко е планирано професионално от началото до самия край. Не чакайте. Хамали Мастър ви гарантира безупречност и качество на услугите си.

Нашият персонал е обучен, опитен и цялостно съставен от висококачествени професионалисти. Много от тях работят в специализирани екипи за пренасяне на тежки предмети, други се справят добре с опаковане и де/монтажни услуги. Ефективнността, уменията и с финна техника която идва от съвместната им работа по многото обекти вярваме, че нашите служители са най-добрите и подходящи за вас хора в бизнеса. Ще откриете, че гордостта в работата е жива и ще ни се доверите безгранично.

Хамали Мастър – хамалски услуги в София

  1. Товарене и разтоварване на камиони и контейнери.
  2. Претоварване на наш транспорт от тир или контейнер с всякаква стока.
  3. Хамали за качване и сваляне на стоки по стълби/етажи.
  4. Разчистване на складово помещение, подреждане.

Пренасяне на сейфове, пиана, техника, машини

Ние се грижим и се справяме с всички неща, които би трябвало да стават по трудния начин. Един от нашите координатори за преместване на тежки предмети ще отиде до текущия ви офис и дестинация, за да създаде най-добрия план за вас.

По този начин започваме с професионално подготвен план. Това предварително планиране спестява време – и в крайна сметка това означава пари. След като дадем оценка и договорим преместването на каса или сейф, роял или може би пиано, се насрочва ден в който да направим преместването спокойно и безпроблемно.

Преместване на медицинска апаратура и оборудване за здравеопазването

Ние държим на договорени отношения – договор с доставчик който предоставя медицинско оборудване, техника, апарати и услуги за преместване на офиси за болници и здравни заведения.

Нашите екипи успешно преместват стаи за местни хотели и курорти така, че със сигурност знаем какво е необходимо, за да се справим с вашата заявка.

Складова база за съхранение на мебели и вещи

В допълнение към услугите ни за пълно обслужване и доставка, можем да ви предложим склад за съхранение на вашите мебели или офис оборудване, а нашата система за сигурност и климатична среда ни позволява да съхраним вашия бизнес като предложим най-доброто.

Може да се доверите на наш екип за опаковане и премествване или да предпочетете сами да докарате вещите си в наш склад.

Продажба и доставка на кашони до дома и офиса

Без кашони не можем да минем ако искаме да пренесем имуществото си здраво и непокътнато. Кашоните са масово приложими във всяка една ситуация спрямо нашият дом или офис.

Вижте нашите ПРОМО Цени

Отстъпки 10% за хамали и транспорт, преместване на жилища, офиси както и за всички останали наши товаро-разтоварни услуги от Понеделник до Петък. Възползвайте се от НАМАЛЕНИЕ 10% !!! Свържете се с нас Сега!

Цени на преместване

Полезни съвети

Основният приоритет на екипа на Хамали Мастър е да направи пренасянето възможно най-просто и безпроблемно. За да избегнете ненужни проблеми по време на местенето си, ние сме подготвили няколко важни съвети които ще са ви от полза.

Готови ли сте за безплатна комерсиална оферта?

Обадете ни се или попълнете нашия онлайн формуляр и представител на Хамали Мастър от София ще ви помогне незабавно. Очакваме с нетърпение – свържете се с нас сега!